Pernilla Persson:

Rekommenderar verkligen. Anki är bara bäst! Tar sig tid & bondar med alla hundar innan hon börjar jobba med dem, Mina båda hundar älskar Anki & då har en av dem dåliga erfarenheter tidigare.

 AckeDrulla balans

Lotta Karlsson:

En fantastisk hundmänniska som får hunden att lita på henne till 100%

Aijla

Ulla Tillström:

Anki börjar alltid med att ge hunden den tid som behövs för att lugnt ta in miljön & henne. Hon går igenom hunden metodiskt & lyssnar in ägaren. Beroende på varför man är där med sin hund så får man en individuell, professionell bedömning av sin hund & ger den behandling som behövs. Man kan också få bra tränings eller massagetips som hon visar & som man kan fortsätta med hemma. Superbra! Rekommenderar varmt!

 

Sophie Strömberg:

Jobbar lugnt & fint med hundarna & är kunnig inom sitt område!

AxxaPricka

Gunnel Lundström:

Var dit första gången 18/11 med min lilla Chihuahua kille, som är lite reserverad mot dom han inte känner, hon var så fantastiskt lugn & bra med honom, så han kom fram & tiggde mer massage av henne. Hit kommer vi fler ggr.

Arne balansArne

Maria Edhner:

Anki tar sig tid att bygga upp en relation med hundarna beroende på om de är osäkra, vilda & energiska. Så hundarna känner sig trygga i hennes närhet, allt från att gå på bollar till att känna igenom musklerna. Mina hundar har älskat att komma till henne, där de får aktivering & avslappnande massage.

Pluto busSigge

Ingalill Larsson:

Ett otroligt proffsigt & trevligt bemötande både mot hunden & mot mig som ägare. Hundarma älskar att bli behandlade av Anki.

KnoxPablo